Ugrás a tartalomhoz Ugrás az oldal aljára

dōTERRA Sportolók csomagja

121.75

5ml olajok és 120 ml Deep Blue® krém

A készlet kulcsfontosságú termékeket tartalmaz az atlétikus életmódot folytatók számára: 5 ml-es palack do – TERRA Breathe, do – TERRA On Guard, levendula, Melaleuca (teafa) és borsmenta, valamint egy 120 ml-es mélykék dörzscső, amely kompakt formában jelenik meg. , újrafelhasználható cipzáras tasak.

Cikkszám: 20980001 Kategóriák: , Címke:

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS

Akár versenyképes arénában, akár a helyi edzőteremben a sporttevékenység, a fizikai aktivitás az egészség egyik sarokköve. Aki valaha is viselt edzőcipőt megmondja, hogy az atlétikai tevékenység „megadóztatja” a testet. A dōTERRA Athlete’s Kit a sportolókat szem előtt tartva készült, tökéletes az egészséges életmód és a versenyképes egészségszemléletű atléták támogatására. A készlet a sportos életmódot folytatók számára kulcstermékeket tartalmaz: 5 ml-es üveg dōTERRA Breathe, dōTERRA On Guard, levendula, teafa és borsmenta-illóolajokat, valamint egy 120 ml-es tubus Deep Blue krémet tartalmaz egy kompakt, újrafelhasználható cipzáras tasakban. A sportolók csomagjával élvezheti az atletikusság megvalósítását.

LEGFONTOSABB ELŐNYEI

  • A dōTERRA Breathe® légzőszervi keveréket (5 ml) olyan különböző egyének használják, akik a szezonális változások hatásainak csökkentésére törekszenek.
  • A dōTERRA On Guard® védő keverék (5 ml) segíti a sportolókat az egészséges immunrendszer funkciójának támogatásában, amely az aktív életmód * lépéstartásához elengedhetetlen.
  • A levendula illóolajat (5 ml) széles körben használják nyugtató és pihentető tulajdonságaiért. Párologtatható éjszaka, vagy egy rendezvény után, de alkalmazható helyileg, hogy nyugtassa a bőrt.
  • A teafa illóolaj (5 ml) egyike a legnépszerűbb és legsokoldalúbb olajoknak, használható a különböző atlétikai igényekre a bőrre ható tisztító és fiatalító hatásai miatt.
  • Ha fáradtnak érezzük magunkat, a borsmenta illóolaj (5 ml) elősegítheti az energiaszint fokozását.
  • A Deep Blue® krém (120 ml) kiválóan alkalmas az életünkben levő sportolók részére. Masszírozzuk be Deep Blue krémet a deréktájra egy dinamikusabb nap után.
  • Kompakt, újrahasználható cipzáras táska.

KONCEPCIÓ

A dōTERRA partnerséget köt atlétikai létesítményekkel, hogy biztosítsa az elit sportolók részére az illóolajok jótékony tulajdonságait. Ma már minden sportrajongó és sportoló részére rendelkezésre áll ugyanez a készlet. Bárhová visz is az aktivitás, a kényelmes táskába csomagolt készlet azok felé irányul, akik újak a dōTERRA és az illóolajok előnyeinek megtapasztalásában.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Üdvözöl az AromaMed!

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezz tudomást legújabb termékeinkről és akcióinkról.

Nem küldünk spam üzeneteket. Bármikor leiratkozhat hírlevelünkről bármely általunk küldött hírlevél láblécén megtalálható "leiratkozás" gomb segítségével.