Ugrás a tartalomhoz Ugrás az oldal aljára

PB Assist™ Jr

40.69

30 tasak

A PB Assist Jr. egy por alakú probiotikus étrend-kiegészítő, amely gyermekek és olyan felnőttek számára lett kifejlesztve, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. Összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz, amelyeket kifejezetten a gyermekek egészségére gyakorolt kedvező hatásaikért választottunk ki. A probiotikumot egy olyan finom por formájában kínáljuk, amely közvetlenül a szájon át bevehető, így fogyasztását szórakoztató és ízletes élményként építheti be bárki a napi rutinjába.

  • Finom, egyszerűen bevehető termék, amelyért rajonganak a gyermekek
  • Összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz, amelyeket kifejezetten a gyermekek egészségére gyakorolt kedvező hatásaikért választottunk ki
Cikkszám: 34420001 Kategória: Címke:

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS

A PB Assist Jr egy por alakú probiotikum, amely kifejezetten azok számára lett kifejlesztve, akiknek gondot okoz a tabletták lenyelése. 5 milliárd, összesen hat különböző probiotikus törzs egyedülálló keverékéből származó élő sejtet tartalmaz. A probiotikumot egy olyan finom por formájában kínáljuk, amely közvetlenül a szájon át bevehető, így fogyasztását szórakoztató és ízletes élményként építheti be bárki a napi rutinjába.

ELSŐDLEGES ELŐNYÖK

  • A jótékony baktériumflórák hatféle törzséből vett, 5 milliárd élő sejtet tartalmaz
  • Prebiotikus frukto-oligoszacharidokkal
  • A probiotikumok rendszeres gyermekkori szedése hozzájárul a mikroflóra egészséges egyensúlyához
  • A probiotikumok gyermekkorban történő fogyasztása támogatja a hosszú távra szóló jóllétet

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Naponta egy tasakot vegyen be. Öntse a tasak tartalmát közvetlenül a szájába, vagy keverje el 118 ml vízben, gyümölcslében vagy egyéb tetszőleges italban, és azonnal fogyassza el. Ne keverje forró vízzel. Akár hideg élelmiszerekkel, például joghurttal, smoothie-val, reggelizőpehellyel stb. is bevehető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Üdvözöl az AromaMed!

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezz tudomást legújabb termékeinkről és akcióinkról.

Nem küldünk spam üzeneteket. Bármikor leiratkozhat hírlevelünkről bármely általunk küldött hírlevél láblécén megtalálható "leiratkozás" gomb segítségével.

Euróval is fizethet!
EUReuró