Ugrás a tartalomhoz Ugrás az oldal aljára

Mito2Max™ Komplex

69.17

60 kapszula

A Mito2Max standardizált növényi kivonatokból és anyagcserében résztvevő kofaktorokból álló szabadalmazott készítmény, amelyet azzal a céllal alkottunk meg, hogy támogassa Önt élete mozgalmas pillanataiban. Hosszú távon használható a koffeintartalmú italok és egyéb étrend-kiegészítők helyettesítésére.

  • A dōTERRA szabadalmazott energia és állóképesség komplexét tartalmazza
  • Tartsa kéznél a neszesszerében vagy az utazótáskájában, ha útközben lenne szüksége praktikus támogatásra
Cikkszám: 34350001 Kategória: Címke:

Leírás

TERMÉKLEÍRÁS

Az emberi testet sejtek trilliói alkotják. Figyelemre méltó, hogyan tükrözi azt a szinergiát, amely a sejtek között megy végbe. Az élet „energiája” e sejtek mitokondriumából származik. Ahogy öregszünk, testünk mitokondriális funkciója kevésbé hatékony. Ez alacsonyabb energia szintet von maga után és a sejtek még több méreganyag kibocsátásával jár. Az ifjúságban élvezett sportok és tevékenységek kevésbé élvezetessé válhatnak. Vannak, akik koffein és más stimulánsok segítségével próbálják növelni energiaszintjüket, ami gyors felpörgést biztosíthat, de gyakran utána rosszabbul érzik magukat. A Mito2Max a dōTERRA egyedülálló formulája, melynek elsődleges összetevője az Acetil-L karnitin, mely az egészséges életmód támogatását szolgálja. Oligonol® -t is tartalmaz, mely egy egyedülálló antioxidáns keverék, amely biológiailag aktív polifenolokat tartalmz a licsi gyümölcsből és zöld teából. Az Ashwaganda gyökér kivonata szintén a Mito2Max egyik fő összetevője, amelyet a sokféle felhasználásának köszönhetően „a korszakok növényének” is neveznek. Ashwagandát nemzedékek óta tanulmányozzák, pozitívan befolyásolhatja a hangulatot és megnyugtathatja az idegrendszert.

LEGFÖBB ELŐNYEI

  • A szabadalmaztatott növényi kivonatok és az anyagcsere-kofaktorok standardizált formulájával támogatja elfoglalt életstílusában.
  • A nap folyamán pozitív hangulatot teremt.
  • Használja koffein tartalmú italok hosszútávú helyettesítőjeként.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

Vegyen be 2 kapszulát naponta étkezések mellett. Elalvás előtt kerülje fogyasztását!

FIGYELEM

Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha várandós, szoptat vagy orvosi felügyelet áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Ne használja, ha a biztonsági fólia sérült vagy hiányzik. Hűvös, száraz helyen tárolja.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Üdvözöl az AromaMed!

Iratkozz fel hírlevelünkre és szerezz tudomást legújabb termékeinkről és akcióinkról.

Nem küldünk spam üzeneteket. Bármikor leiratkozhat hírlevelünkről bármely általunk küldött hírlevél láblécén megtalálható "leiratkozás" gomb segítségével.